ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

left_phone.png, 4.0kB Τηλ: 2351027772
left_fax.png, 3.6kB Fax: 2351027260
left_mobile.png, 3.4kB Κιν: 6972022281

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ


 

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

 
logo_penetron.jpg, 43kB logo_maris_polymers.jpg, 30kB logo_basf.jpg, 32kB logo_nanophos.jpg, 36kB logo_vimatec.jpg, 21kB logo_adrias.jpg, 28kB logo_knauf.jpg, 24kB logo_global.jpg, 30kB logo_ecopoint.jpg, 31kB logo_rigips.jpg, 34kB
 
kouponi.png, 21kB

Επικοινωνήστε μαζί μας και κερδίστε χρήματα

ΔΑΠΕΔΑ

Τα δάπεδα στις βιομηχανίες, βιοτεχνίες, τους εμπορικούς χώρους, αποθήκες, χώρους στάθμευσης, νοσοκομεία, σφαγεία, χώρους παραγωγής κ.α. έχουν ανάγκη από προστασία από μηχανικές καταπονήσεις (τριβή, κρούση κτλ) καθώς και τις χημικές καταπονήσεις από ανόργανα και οργανικά οξέα, αλκάλια, πετρελαιοειδή, λύματα κ.α. Για να μπορούν να ανταπεξέλθουν σε όλες αυτές τις απαιτήσεις χρειάζονται επεξεργασία με κατάλληλες τεχνικές και υλικά.

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΔΑΠΕΔΑ («ελικοπτέρωση»)
dapeda1.jpg, 56kB Σε ένα βιομηχανικό/επαγγελματικό κτίριο το δάπεδο είναι αυτό, το οποίο έχει καθημερινή μηχανική  και ενδεχομένως χημική καταπόνηση. Οι απαιτήσεις για λείο, ανθεκτικό στην τριβή, εύκολα καθαριζόμενο δάπεδο εύκολα καλύπτονται με ένα δάπεδο από οπλισμένο σκυρόδεμα (min. C20/25), επιφανειακά σκληρυμένο με μίγμα τσιμέντου, αδρανών υλικών (χαλαζιακά ή κορούνδιο), ειδικά πρόσμικτα και χρωστικές και έχει γίνει λείο με οικοδομικό ελικόπτερο. Για επιπλέον προστασία συνιστάται η εφαρμογή ψεκαζόμενου σκληρυντή δαπέδου (Floor Hardener) Peneseal FH προσφέροντας έλεγχο ωρίμανσης του σκυροδέματος, σφράγιση, σκλήρυνση, εξάλειψη δημιουργίας σκόνης και αντοχή στην κρούση.

ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ
Η χρήση διαφόρων υλικών, όπως υδατικά γαλακτώματα με βάση ακρυλικές ρητίνες και πυριτικά άλατα ενισχύουν επιφανειακά την σταθερότητα, μειώνουν την υγροαπορροφητικότητα και τη δημιουργία σκόνης του δαπέδου και διευκολύνουν τον καθαρισμό του. Αποτελούν την οικονομικότερη επιλογή. Χρησιμοποιούνται σε σοφίτες, βοηθητικούς χώρους, χώρους στάθμευσης με ελαφρά καταπόνηση, καταστήματα, αποθήκες. Πολύ καλύτερα αποτελέσματα προσφέρουν διαφανή εμποτιστικά εποξειδικά συστήματα.

ΒΑΦΕΣ ΔΑΠΕΔΩΝ
Για λόγους καθαριότητας, υγιεινής, αισθητικής και αντοχής σε μηχανικούς και χημικούς παράγοντες εφαρμόζονται βαφές δαπέδων:

  1. ακρυλικές
  2. εποξειδικές
  3. πολυουρεθανικές
  4. διακοσμητικές εποξειδικές και PUR
  5. αλειφατικές

ΑΥΤΟΕΠΙΠΕΔΟΥΜΕΝΑ ΕΠΟΞΕΙΔΙΚΑ ΔΑΠΕΔΑ
dapeda2.jpg, 60kB Είναι λεία, αντιολισθηρά, δεν τρίβονται, δεν παράγουν σκόνη, δεν έχουν αρμούς, δεν εμποτίζονται με λάδια και άλλα υγρά, είναι εμφανίσιμα, καθαρίζονται και συντηρούνται εύκολα, έχουν μεγάλη μηχανική και χημική αντοχή, έχουν μεγάλο χρόνο ζωής. Χρειάζονται μια σειρά από εξειδικευμένα προϊόντα και τεχνικές διεργασίες για τον καθαρισμό, την επισκευή και προεργασία την επιπέδωση, το αστάρωμα και την εφαρμογή της τελικής στρώσης του εποξειδικού. Απαραίτητη είναι η αντοχή του σκυροδέματος (κατηγορία min. C20/25) καθώς και η προστασία από ανιούσα υγρασία. Η αντιολισθηρότητα ρυθμίζεται με επιλογή κατάλληλης κοκκομετρίας χαλαζιακών.

ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ
dapeda3.jpg, 56kB Τα δάπεδα στα πρατήρια βενζίνης μετά την εφαρμογή του οπλισμένου σκυροδέματος επιφανειακά σκληρυμένου με οικοδομικό ελικόπτερο, πρέπει να εφαρμόζεται στο νωπό δάπεδο διάφανο σφραγιστικό υλικό Peneseal FH για σωστή ωρίμανση του σκυροδέματος, σκλήρυνση, σφράγιση και προστασία από τα πετρελαιοειδή καθώς και το αλάτι, που μεταφέρεται από τα χιόνια με τα λάστιχα των αυτοκινήτων. Οι αρμοί στο δάπεδο πρέπει να σφραγίζονται με μαστίχες ανθεκτικές σε πετρελαιοειδή τύπου ΝΡΤ 816 ή Esha Theioseal-200E ή παρεμφερή.