ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

left_phone.png, 4.0kB Τηλ: 2351027772
left_fax.png, 3.6kB Fax: 2351027260
left_mobile.png, 3.4kB Κιν: 6972022281

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ


 

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

 
logo_penetron.jpg, 43kB logo_maris_polymers.jpg, 30kB logo_basf.jpg, 32kB logo_nanophos.jpg, 36kB logo_vimatec.jpg, 21kB logo_adrias.jpg, 28kB logo_knauf.jpg, 24kB logo_global.jpg, 30kB logo_ecopoint.jpg, 31kB logo_rigips.jpg, 34kB
 
kouponi.png, 21kB

Επικοινωνήστε μαζί μας και κερδίστε χρήματα

ΦΤΙΑΞΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ
(ακόμα και με οδηγίες μέσω internet)

ftiaksto_monos_sou1.jpg, 55kB Η επιχείρηση ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ εισήγαγε στην Κατερίνη μια νέα ευρωπαϊκή αντίληψη στο χώρο των κατασκευών, που σαν στόχο της είχε αφενός να δώσει στον πελάτη την ικανοποίηση της δημιουργίας μέσα από το προϊόν και αφετέρου την δυνατότητα κατασκευής οικονομικών και ποιοτικών λύσεων με άμεση παράδοση, μέσα από μια μεγάλη γκάμα υλικών χωρίς περιορισμούς, το ΦΤΙΑΞΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ. Αν οι λέξεις ‘ανακαίνιση’ και ‘επισκευή’ σας φοβίζουν ή δεν μπορείτε να βρείτε το σωστό επαγγελματία να εμπιστευτείτε για το χώρο σας, τότε μία είναι η επιχείρηση που θα πρέπει να σας έρθει στο νου: ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ – ALFA ΤΕΧΝΙΚΗ.

Όλοι μας έχουμε σκεφτεί κατά καιρούς, αν θα μπορούσαμε κάποιες επισκευές ή εργασίες στο σπίτι μας / επαγγελματικό μας χώρο, να τις κάνουμε μόνοι, χωρίς να χρειαστεί, να φωνάξουμε τεχνικό. Ειδικά στη σημερινή εποχή με την οικονομική κρίση που διανύουμε, αυτή η ανάγκη έγινε πιο επιτακτική! Και φυσικά, με το να φτιάξεις κάτι μόνος σου, έχεις επίσης και την ηθική ικανοποίηση και την επιβράβευση των οικείων σου!

ftiaksto_monos_sou2.jpg, 58kB Ο καθένας θα μπορούσε να φτιάξει μόνος του από απλές εργασίες όπως π.χ. το βάψιμο ενός δωματίου μέχρι πιο πολύπλοκες όπως π.χ. πάτωμα σανίδων laminate, στεγάνωση μιας ταράτσας ή ενός υπογείου! Αρκεί να έχει την όρεξη, το μεράκι και τη βοήθεια, στο να προσπαθήσει να φέρει σε πέρας κάθε είδους εργασία. Η επιχείρηση ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ- ALFA ΤΕΧΝΙΚΗ είναι δίπλα σας, να σας δώσει όλες τις απαραίτητες συμβουλές και οδηγίες για ότι χρειαστεί να φτιάξετε. Η επιχείρηση ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ- ALFA ΤΕΧΝΙΚΗ πρωτοπόρος στο χώρο, εξελίσσεται συνεχώς και φροντίζει να εκσυγχρονίζεται τεχνολογικά και να ακολουθεί τις νέες τάσεις, ώστε να προσφέρει στους πελάτες της υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

Σε μας μπορείτε να βρείτε λύσεις και υλικά σε όλα τα κατασκευαστικά θέματα:

 1. Υλικά και επισκευαστικά για κάθε είδους πάτωμα: για πλακάκια, laminate, πέτρες, μάρμαρα, συνεργεία αυτοκινήτων κλπ…
 2. Κάθε είδους μόνωση (θερμομόνωση, ηχομόνωση, υγρομόνωση)
 3. Γυψοσανίδες, τσιμεντοσανίδες κα.
 4. Σοβάδες, θερμοπροσόψεις κλπ.
 5. Για κάθε είδους επισκευές
 6. Στεγανοποίηση ταράτσας με ανθεκτικά και μακρόβια υλικά
 7. Στεγανοποίηση ταράτσας με οικολογικά (χωρίς διαλύτες) υλικά, τεχνολογίας 2010-2012!!!
 8. Καταπολέμηση μούχλας, που συναντάται συχνότατα και σε νεότατα κτίρια!
 9. Αντιμετώπιση ρηγματώσεων σε παλιούς και νέους σοβάδες
 10. Επιτυχή στεγάνωση σε κεραίες, καμινάδες και βάσεις ηλιακών θερμοσιφώνων σε κεραμοσκεπές και κιόσκια
 11. Χημικά βύσματα και χυτεύσεις για στερέωση κάγκελων, air condition, βλήτρων κλπ.
 12. Θερμομόνωση τοίχων και ταρατσών για δροσιά το καλοκαίρι με θερμομονωτικές / θερμοανακλαστικές βαφές
 13. Συγκολλητικές, ελαστικές μαστίχες flex για σφραγίσεις και ισχυρότατες συγκολλήσεις κάθε υλικού
 14. και πολλά πολλά άλλα, που απασχολούν κάθε κατασκευαστή, επαγγελματία ή ερασιτέχνη…..!

ftiaksto_monos_sou3.jpg, 44kB Η εταιρεία ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ- ALFA ΤΕΧΝΙΚΗ είναι το μοναδικό κατάστημα στη φιλοσοφία ΦΤΙΑΞΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ, που μπορεί να σας προσφέρει, ότι ακριβώς χρειάζεστε στον τομέα των κατασκευών - επισκευών και προστασίας με μια καινοτόμο μεθοδικότητα και αποτελεσματικότητα που θα σας καταπλήξει! Οι συνεργάτες της επιχείρησης ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ- ALFA ΤΕΧΝΙΚΗ θα σας δώσουν τις λύσεις, που ψάχνετε για να διαμορφώσετε το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο, να επιλέξτε τα σωστά υλικά και να του δώσετε νέα πνοή. Μεγάλο μας ατού είναι η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο των κατασκευών.

Με λεπτομερή περιγραφή και εύκολα κατανοητές οδηγίες καθοδηγούμε επίσης κάθε απομακρυσμένο ενδιαφερόμενο με την βοήθεια της τεχνολογίας (επικοινωνία με internet), να εφαρμόσει σωστά τα προϊόντα, που θα προμηθευτεί από την επιχείρησή μας, αντιμετωπίζοντας επιτυχώς κάθε κατασκευαστικό θέμα!

Ελάτε σε μας, λοιπόν, και το ‘Φτιάξτο μόνος σου’ δεν θα είναι μόνο ένα σλόγκαν για σας, αλλά με την συνδρομή μας, θα το μετατρέψετε εσείς σε πράξη!