ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

left_phone.png, 4.0kB Τηλ: 2351027772
left_fax.png, 3.6kB Fax: 2351027260
left_mobile.png, 3.4kB Κιν: 6972022281

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ


 

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

 
logo_penetron.jpg, 43kB logo_maris_polymers.jpg, 30kB logo_basf.jpg, 32kB logo_nanophos.jpg, 36kB logo_vimatec.jpg, 21kB logo_adrias.jpg, 28kB logo_knauf.jpg, 24kB logo_global.jpg, 30kB logo_ecopoint.jpg, 31kB logo_rigips.jpg, 34kB
 
kouponi.png, 21kB

Επικοινωνήστε μαζί μας και κερδίστε χρήματα

ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΜΟΥΧΛΑΣ

moyxla.jpg, 46kBΗ μούχλα είναι αποτέλεσμα όταν συντρέχουν μερικές ή όλες οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

- Εσωτερική υγρασία (υδρατμοί κουζίνας, μπάνιου κ.α.)
- Ελλιπής εξαερισμός
- Παγωμένοι τοίχοι από ελλιπή θερμομόνωση εξωτερικών τοίχων

Η μούχλα είναι μύκητες που δημιουργήθηκαν μέσα στο νερό συμπύκνωσης επάνω σε παγωμένα εσωτερικά σημεία του κτηρίου. Συναντάται κυρίως στις γωνίες όπου ενώνονται οι κολόνες, τα δοκάρια, η πλάκα, σημεία πίσω από έπιπλα, όπου δεν ανακυκλώνεται ο αέρας, για να συμβάλει στην  απαγωγή της εσωτερικής υγρασίας του χώρου.

Υπάρχουν βαφές που περιέχουν «δηλητήρια», τα οποία καθυστερούν την ανάπτυξη του μύκητα. Αυτά διαρκούν λίγο χρονικό διάστημα, 1-3 χρόνια και μετά εξουδετερώνονται από τους μύκητες. Δεν συνιστώνται γιατί είναι και τοξικά. Αν δεν είναι πολύ έντονη η παρουσία μούχλας, καταπολεμάται με νέας τεχνολογίας βαφές, που διορθώνουν την θερμομόνωση του δομικού στοιχείου.

Υπάρχουν άλλα χρώματα, που δεν επιτρέπουν την ανάπτυξη του μύκητα επειδή περιέχουν νανοσωματίδια αργύρου ή άλλα, που δρουν φωτοκαταλυτικά και εξουδετερώνουν τον μύκητα και διάφορους άλλους μικροοργανισμούς. Η συμπύκνωση όμως συνεχίζεται και η παρουσία του νερού είναι δεδομένη χωρίς όμως τους μύκητες.