ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

left_phone.png, 4.0kB Τηλ: 2351027772
left_fax.png, 3.6kB Fax: 2351027260
left_mobile.png, 3.4kB Κιν: 6972022281

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ


 

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

 
logo_penetron.jpg, 43kB logo_maris_polymers.jpg, 30kB logo_basf.jpg, 32kB logo_nanophos.jpg, 36kB logo_vimatec.jpg, 21kB logo_adrias.jpg, 28kB logo_knauf.jpg, 24kB logo_global.jpg, 30kB logo_ecopoint.jpg, 31kB logo_rigips.jpg, 34kB
 
kouponi.png, 21kB

Επικοινωνήστε μαζί μας και κερδίστε χρήματα

ΕΙΔΙΚΑ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ - ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

eidika_domika_ylika.jpg, 49kBΝανοτεχνολογία είναι ένας όρος ο οποίος χρησιμοποιείται για να περιγράψει τη δημιουργία και χρήση λειτουργικών δομών μεγέθους μεταξύ 1 και 100 νανομέτρων, της τάξεως δηλαδή του 10-9 μέτρων, περίπου με το 1/80000 μιας ανθρώπινης τρίχας. Η επιστήμη της Νανοτεχνολογίας έχει δώσει τα απαραίτητα εργαλεία για τη δημιουργία ιδιαίτερων και λειτουργικών υλικών, μεταξύ άλλων, και στο χώρο των δομικών υλικών – κατασκευών.

eidika_domika_ylika2.jpg, 55kBΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΣΗ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ
Αποτελεσματικές συνθέσεις νανοσωματιδίων με βάση το νερό για καθημερινή και βιομηχανική χρήση. Απωθούν δυναμικά το νερό, την υγρασία και τους λεκέδες χωρίς να δημιουργούν φιλμ ή μεταβολή στη φυσική όψη της επιφάνειας που εφαρμόζονται. Απλή εφαρμογή σε επιφάνειες τσιμέντου, αρμών, σοβά, φυσικών ή τεχνητών πετρωμάτων, κεραμιδιών, πήλινων, cotto, γρανίτη, μαρμάρων και ξύλου

eidika_domika_ylika3.jpg, 59kBΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ & AΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΧΡΩΜΑΤΩΝ
Νανο και Μικρο-τεχνολογία για θερμομόνωση & αδιαβροχοποίηση χρωμάτων. Διατίθεται σαν πρόσμικτο ή με την σειρά χρωμάτων SurfaPaint ThermoDry για εσωτερική, εξωτερική χρήση, για ταράτσες ή μέταλλα. Η τριπλή δράση του ThermoDry, δηλαδή η αντανάκλαση της θερμικής ακτινοβολίας, η αποτροπή μεταφοράς της θερμότητας και η αδιαβροχοποίηση συμβάλλει στην προστασία των χρωματισμένων επιφανειών και στην ενεργειακή απόδοση των κτιρίων!

ΑΝΤΙΒΑΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΑΘΑΡΙΖΟΜΕΝΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ
Μοναδική σύνθεση νανοσωματιδίων. Η εφαρμογή προσφέρει Αντι-Βακτηριακές και Αυτο-Καθαριζόμενες ιδιότητες για πορώδεις επιφάνειες κεραμικών πλακιδίων, γυαλιού ή πορσελάνης. Η πρωτοποριακή αυτή επικάλυψη είναι λειτουργική για πάντα με τη βοήθεια του περιβάλλοντος φωτός. Καταστρέφει βακτήρια, μικροοργανισμούς και μύκητες από τις αγαπημένες σας επιφάνειες χωρίς να καταναλώνεται.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΒΡΩΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ
Σύνθεση νανοτεχνολογίας με βάση το νερό, η οποία εφαρμόζεται σε μεταλλικές επιφάνειες προστατεύοντας από τη διάβρωση. Η επιφάνεια του μετάλλου τροποποιείται και γίνεται απόλυτα συνεκτική και παθητικοποιημένη, επιβραδύνοντας το ρυθμό διάβρωσης έως και δέκα φορές. Έτσι, διατηρείται η μεταλλική λάμψη ακόμα και σε παραθαλάσσιο περιβάλλον.