ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

left_phone.png, 4.0kB Τηλ: 2351027772
left_fax.png, 3.6kB Fax: 2351027260
left_mobile.png, 3.4kB Κιν: 6972022281

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ


 

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

 
logo_penetron.jpg, 43kB logo_maris_polymers.jpg, 30kB logo_basf.jpg, 32kB logo_nanophos.jpg, 36kB logo_vimatec.jpg, 21kB logo_adrias.jpg, 28kB logo_knauf.jpg, 24kB logo_global.jpg, 30kB logo_ecopoint.jpg, 31kB logo_rigips.jpg, 34kB
 
kouponi.png, 21kB

Επικοινωνήστε μαζί μας και κερδίστε χρήματα

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

profil1.jpg, 51kBΜε βασικό εφόδιο τη γνώση και την εμπειρία από την εικοσαετή και πλέον επαγγελματική μας δραστηριότητα στο χώρο των ειδικών δομικών υλικών και κατασκευών, με εξειδίκευση στη μόνωση και ιδιαίτερα στους τομείς της στεγάνωσης, της θερμομόνωσης και της ηχομόνωσης, προσφέρουμε με έδρα την Κατερίνη τις υπηρεσίες μας σε όλη την επικράτεια.

Η κύρια φιλοσοφία της επιχείρησης είναι η κάλυψη των αναγκών των πελατών της, προσφέροντας συστήματα ολοκληρωμένων λύσεων, για την κατασκευή, επισκευή και προστασία των κτιρίων, από τις φυσικές και χημικές επιδράσεις του περιβάλλοντος, από τις πιο μεγάλες έως και τις πιο μικρές και δύσκολες περιπτώσεις.

Διαθέτουμε άρτια καταρτισμένα συνεργεία, μηχανολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, για εργασίες σε όλο το εύρος των τεχνικών κατασκευών, όπως ξενοδοχεία, επαγγελματικούς χώρους, βιομηχανίες, βιοτεχνίες, δημόσια και ιδιωτικά έργα σε όλη την χώρα.

Συνεργαζόμενοι με τις εγκυρότερες εταιρείες στο χώρο των δομικών υλικών διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα από επώνυμα προϊόντα για στεγανοποίηση, θερμομόνωση, ηχομόνωση, ανακλαστική μόνωση, εσωτερική δόμηση κ.α. Έχοντας σαν γνώμονα το συμφέρον και την ικανοποίηση των πελατών μας προσφέρουμε άριστη ποιότητα στην καλύτερη τιμή.

profil2.jpg, 51kBΗ επιχείρηση μας είναι μέλος του Πανελληνίου Συνδέσμου Εταιρειών Μόνωσης (ΠΣΕΜ) από το 1992 και η μόνη πιστοποιημένη στο νομό Πιερίας, σύμφωνα με τον γερμανικό φορέα πιστοποίησης DIN CERTCO σε θέματα στεγανοποίησης και θερμομόνωσης.

Η αξιοπιστία μας έχει δοκιμαστεί σ’όλη την περιοχή δράσης μας - από απαιτητικά έργα, τεχνικές εταιρίες, μηχανικούς και ιδιώτες, δημιουργώντας μια μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης που δεν τελειώνει με το πέρας των εργασιών.

 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

certificate.png, 10kB certificate.png, 10kB certificate.png, 10kB certificate.png, 10kB certificate.png, 10kB certificate.png, 10kB certificate.png, 10kB certificate.png, 10kB certificate.png, 10kB
certificate.png, 10kB certificate.png, 10kB certificate.png, 10kB certificate.png, 10kB certificate.png, 10kB