ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

left_phone.png, 4.0kB Τηλ: 2351027772
left_fax.png, 3.6kB Fax: 2351027260
left_mobile.png, 3.4kB Κιν: 6972022281

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ


 

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

 
logo_penetron.jpg, 43kB logo_maris_polymers.jpg, 30kB logo_basf.jpg, 32kB logo_nanophos.jpg, 36kB logo_vimatec.jpg, 21kB logo_adrias.jpg, 28kB logo_knauf.jpg, 24kB logo_global.jpg, 30kB logo_ecopoint.jpg, 31kB logo_rigips.jpg, 34kB
 
kouponi.png, 21kB

Επικοινωνήστε μαζί μας και κερδίστε χρήματα

ΠΙΣΙΝΕΣ

Με πολυετή εμπειρία στην κατασκευή και στεγάνωση της πισίνας, αναλαμβάνοντας και το Η/Μ τμήμα καθώς  την συντήρηση και τα χημικά της πισίνας, ολοκληρώνουμε υπεύθυνα και αποτελεσματικά το κεφάλαιο ΠΙΣΙΝΑ, το οποίο επί δεκαετίες υστερεί στην συντριπτική του πλειοψηφία, είτε στη στεγάνωση, είτε στη σωστή συντήρηση και εποπτεία για υγιεινό και καθαρό νερό, απαραίτητη προϋπόθεση για την χρήση και λειτουργία κάθε πισίνας. Κατασκευάζουμε για εσάς τις καλύτερες ποιοτικά και σχεδιαστικά πισίνες, καθώς και πισίνες adrias, εξ ολοκλήρου από μπετόν.

ΠΙΣΙΝΕΣ ADRIAS - ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Οιpisines1.jpg, 57kB πισίνες adrias έχουν όλα τα πλεονεκτήματα της κλασικής κατασκευής όπως βαριά και γερή δομή, μεγάλη διάρκεια ζωής, αντισεισμικότητα, καλή κυκλοφορία νερού. Σε αυτά έχουμε προσθέσει την τέλεια στεγανότητα, τα απεριόριστα σχέδια, τη μεγάλη ποικιλία σε τελειώματα όπως βαφή, πλακάκι, ψηφίδα, χαλαζιακά κονιάματα, βοτσαλωτά, παραλία, βραχάκια κ.λ.π. και τη μεγάλη ταχύτητα κατασκευής πισίνας μέσα σε 15 ημέρες. Τα περιμετρικά τοιχώματα (betoform) αποτελούνται από έναν μονοκόμματο βαμμένο τοίχο από Fiberglass με αντηλιακή επεξεργασία, που λειτουργεί σαν καλούπι για το μπετόν και σαν τελική επιφάνεια, προσφέρει τέλεια στεγανότητα και λεία υφή, χωρίς να είμαστε υποχρεωμένοι να χρησιμοποιούμε πλαστική μεμβράνη (liner). Το betoform έχει μεγάλη ευελιξία και προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες σε σχήματα και διαστάσεις, πράγμα καθοριστικό στο σχεδιασμό μιας πισίνας. Οι πισίνες adrias μελετώνται και κατασκευάζονται σύμφωνα με την ισχύουσα Ελληνική νομοθεσία (εγκεκριμένη στατική μελέτη από τις Ελληνικές Πολεοδομικές Αρχές και εγκεκριμένη ηλεκτρομηχανολογική μελέτη ανακυκλοφορίας και φίλτρανσης νερού σύμφωνα με τις διατάξεις της Διεύθυνσης Υγιεινής).

ΠΙΣΙΝΕΣ ADRIAS - ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Ελευθερίαpisines2.jpg, 63kB σχημάτων
Όλοι οι χώροι δεν είναι ίδιοι και οι επιθυμίες είναι διαφορετικές. Δώστε στη πισίνα σας φυσικά και ελεύθερα σχήματα με σύγχρονες και τολμηρές επινοήσεις με κάθε δυνατό συνδυασμό εμπνεύσεων. Η μεγάλη ευελιξία της τεχνικής, που ακολουθεί η πισίνα adrias, επιτρέπει την κατασκευή πισίνας, οποιονδήποτε διαστάσεων και σχημάτων. Στην πισίνα adrias όλα τα σχήματα είναι πραγματοποιήσιμα, από την κλασική γραμμή μέχρι τα πιο δημιουργικά που εσείς οι ίδιοι θα σχεδιάσετε.

Ελευθερία κίνησης
Η αισθητική της πισίνας adrias συμβαδίζει με την λειτουργικότητα. Απαλά και αρμονικά σχήματα διευκολύνουν την κυκλοφορία, άρα και την διαύγεια του νερού, απλοποιώντας τις λειτουργίες των αυτόματων συσκευών καθαρισμού, που πολύ συχνά "στριμώχνονται" στις γωνίες και δυσκολεύουν το σωστό καθαρισμό της.

Ελευθερία επιλογών και επενδύσεων
Γιατί θα πρέπει υποχρεωτικά να συμβιβάζεστε με liner για την επιφάνεια της πισίνα σας; Σε μία πισίνα adrias δεν υπάρχουν περιορισμοί. Το μεγάλο πλεονέκτημά τους είναι ότι μπορούν να δεχθούν οποιαδήποτε επένδυση, όπως: βαφή, πλακάκι, ψηφίδα και χαλαζιακά επιχρίσματα, ενώ το τοίχωμα betoform adrias αποτελεί από μόνο του επικάλυψη και δεν απαιτεί κατ' ανάγκη, την τοποθέτηση επιπλέον επικάλυψης. Αλλά και στο τελείωμα της στέψης υπάρχουν επιχείλια από διάφορα υλικά, τα οποία εναρμονίζονται με τον περιβάλλοντα χώρο της πισίνας.

Ελευθερία πνεύματος
Όποια κι αν είναι η πισίνα των ονείρων σας, η επιχείρησή μας μπορεί να σας την προσφέρει. Μπορούμε να κατασκευάσουμε για σας πισίνες: αθλητικές, οικογενειακές, πισίνες υπερχείλισης, τεχνητές λίμνες (lagoοn), πισίνες με παραλία, με βραχόκηπους - καταρράκτες, infinity shapes, εσωτερικού χώρου, ημιυπαίθριες πισίνες κ.λπ.

Ελευθερία επιλογής προϋπολογισμού
Ο τρόπος κατασκευής μίας πισίνας adrias έχει το πλεονέκτημα να προσαρμόζεται στις δικές σας οικονομικές δυνατότητες, αφού η επιλογή σχημάτων και μεγεθών είναι απλά... στο χέρι σας.

5 λόγοι για να αποκτήσετε πισίνα

pisines3.jpg, 69kB1. Ζήστε μοναδικές οικογενειακές στιγμές
Η δημιουργία μίας πισίνας είναι ουσιαστικά ένας επιπλέον λόγος να δώσετε περισσότερο χρόνο σε σας, την οικογένειά σας και τους φίλους σας, δημιουργώντας ιδανικές συνθήκες χαλάρωσης και "αποτοξίνωσης" από την καθημερινότητα. Αποτελεί επίσης έναν ασφαλή, βολικό και ιδανικό τρόπο διασκέδασης για τα παιδιά σας.

2. Δημιουργήστε ένα θέρετρο στο σπίτι σας
Μία καλοσχεδιασμένη πισίνα δεν είναι απλά ένας όγκος νερού. Μπορεί να μετατρέψει τον κήπο σας σε μία υπαίθρια όαση, με καταρράκτες, infinity shapes και άλλες επιλογές, προσαρμοσμένες στο δικό σας όνειρο. Οι πισίνες adrias "φροντίζουν" καθημερινά την ξεκούρασή σας.

3. Υγεία και ευεξία
Το κολύμπι αποτελεί έναν από τους καλύτερους και πιο ολοκληρωμένους τρόπους άσκησης, ειδικά στην εποχή μας, όπου οι γοργοί ρυθμοί δεν επιτρέπουν τη συχνή επίσκεψη στο γυμναστήριο. Μία βουτιά στην πισίνα ή 10 λεπτά χαλάρωσης στην ιαματική μικροπισίνα (spa), θα σας τονώσει και θα σας βοηθήσει να ανανεωθείτε.

4. Το σπίτι αποκτά μεγαλύτερη αξία
Η ύπαρξη μίας πισίνας στο σπίτι αυξάνει την αξία του κατά 15%, όπως αποδεικνύουν σχετικές έρευνες. Παράλληλα το κάνει πιο θελκτικό και σίγουρα προτιμητέο από άλλα σε πιθανούς αγοραστές.

5. Ένα παντοτινό σημείο διασκέδασης
Η δημιουργία μίας πισίνας είναι μία επένδυση που θα απολαμβάνετε για όλη σας τη ζωή, τόσο εσείς όσο και η οικογένειά σας και οι φίλοι, όποτε και όταν εσείς το θελήσετε. Μία επιλογή που δύσκολα θα αφήσετε για... μέρη που δεν γνωρίζετε.

5 μύθοι για την απόκτηση πισίνας

pisines4.jpg, 68kB1. Η δημιουργία μίας πισίνας κοστίζει ακριβά
Η κατασκευή της πισίνας δεν είναι πάντα ακριβή υπόθεση, καθώς υπάρχει η δυνατότητα επιλογής προϋπολογισμού ανάλογα με τον τύπο της πισίνας, το μέγεθός της, τα αξεσουάρ που θα επιλέξετε και τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν. Εξάλλου, πρέπει να έχετε υπ' όψη σας ότι η κατασκευή μιας πισίνας στον κήπο του σπιτιού, σας βοηθάει να περιορίσετε αισθητά άλλα έξοδα, όπως π.χ. το κόστος των διακοπών δίπλα στη θάλασσα, την άθληση σε πισίνα γυμναστηρίου κ.λ.π.

2. Χρειάζεται πολύς χρόνος για την κατασκευή μιας πισίνας και η συντήρησή της είναι χρονοβόρα
Μία σωστή και ακριβής συνεννόηση για τη διαδικασία κατασκευής θα σας δώσει τη σωστή εικόνα για το χρονοδιάγραμμα κατασκευής. Σε γενικές γραμμές όμως, μία πισίνα adrias χρειάζεται μόλις 15 ημέρες για να κατασκευαστεί ολοκληρωτικά. Όσο για τη συντήρησή της, η τεχνολογία των πισίνων adrias είναι τέτοια ώστε η συντήρησή της να είναι εύκολη και οικονομική. Παράλληλα, προσφέρουν 10 χρόνια εγγύηση δομής και στεγανότητας.

3. Το λειτουργικό κόστος είναι μεγάλο (νερό, ρεύμα, χημικά, συντήρηση κ.λ.π.)
Η ηλεκτρική ενέργεια που δαπανάται για μια πισίνα, βάσει εκτιμήσεων δεν ξεπερνάει τα 30 - 40 ευρώ μηνιαίως. Το δε κόστος για το συμπλήρωμα του νερού είναι σαφώς μικρότερο από το πότισμα γκαζόν για αντίστοιχη επιφάνεια. Η ιδανική κυκλοφορία νερού, η τέλεια φίλτρανση και τα αυτόματα συστήματα καθαρισμού των πισίνων adrias μειώνουν την χρήση χημικών στο ελάχιστο. Επιπλέον, η άριστη ποιότητα των υλικών μας ελαχιστοποιεί και το ετήσιο κόστος συντήρησης. Επομένως το κόστος συντήρησης δεν είναι τέτοιο ώστε να εμποδίσει τα όνειρά σας. Εξάλλου το κέρδος που θα έχετε χρησιμοποιώντας τη δική σας πισίνα χωρίς να χρειάζεται να σπαταλάτε χρήματα για την καθημερινή μετακίνηση στην θάλασσα ή για πολυήμερες διακοπές με ότι αυτές συνεπάγονται είναι σαφώς μεγαλύτερο.

4. Φοβάμαι ότι ο κατασκευαστής δε θα είναι συνεπής
Όπως σε κάθε άλλη κατασκευαστική εργασία, πρέπει οπωσδήποτε να ελέγχετε την αξιοπιστία του κατασκευαστή, όπως επίσης πρέπει να ζητάτε τα πιστοποιητικά που διαθέτει καθώς και τις δουλειές που έχει κάνει. Η έρευνα αγορά σας και τα πλεονεκτήματα που υπάρχουν στις πισίνες adrias τόσο στο χρόνο (15 ημέρες) όσο και στην ποιότητα κατασκευής είναι βέβαιο ότι θα σας πείσουν αμέσως.

5. Η πισίνα είναι μία μεγάλη επένδυση και πιθανώς η χρηματοδότηση να είναι δύσκολη
Η κατασκευή μιας πισίνας adrias δεν απαιτεί τόσα πολλά χρήματα, όσα πιστεύετε. Κι αυτό γιατί τα πάντα προσαρμόζονται στα μέτρα σας. Παρ'όλα αυτά, υπάρχουν ειδικά χρηματοδοτικά προγράμματα τόσο μέσω τραπεζών όσο και από τους ίδιους τους κατασκευαστές, τα οποία μπορούν να σας λύσουν τα χέρια.