ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

left_phone.png, 4.0kB Τηλ: 2351027772
left_fax.png, 3.6kB Fax: 2351027260
left_mobile.png, 3.4kB Κιν: 6972022281

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ


 

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

 
logo_penetron.jpg, 43kB logo_maris_polymers.jpg, 30kB logo_basf.jpg, 32kB logo_nanophos.jpg, 36kB logo_vimatec.jpg, 21kB logo_adrias.jpg, 28kB logo_knauf.jpg, 24kB logo_global.jpg, 30kB logo_ecopoint.jpg, 31kB logo_rigips.jpg, 34kB
 
kouponi.png, 21kB

Επικοινωνήστε μαζί μας και κερδίστε χρήματα

ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ – ΘΕΡΜΟΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ

ΨΥΧΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ – ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ – (καταλληλότερη ονομασία: ΘΕΡΜΟΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ)
thermoanaklastika1.jpg, 51kB
Χρώματα με υψηλή ανακλαστικότητα στην ηλιακή ακτινοβολία, αντανακλούν μεγάλο τμήμα της ηλιακής ακτινοβολίας που δέχονται, αλλά και με υψηλό συντελεστή εκπομπής υπέρυθρης ακτινοβολίας, δηλ. να είναι ικανά να αποβάλλουν μεγάλο μέρος της θερμότητας, που απορρόφησαν. Κατά προτίμηση να χρησιμοποιούμε ψυχρά χρώματα σε ανοιχτές αποχρώσεις για βέλτιστη απόδοση. Με τα ψυχρά χρώματα καταπολεμούμε το φαινόμενο της αστικής θερμικής νησίδας, σημεία δηλ. στις πόλεις, που θερμοσυσσωρρεύουν αισθητά περισσότερο από τις ημιαστικές περιοχές. Το κόστος τους δεν είναι αισθητά υψηλό, εξασφαλίζουμε όμως θερμική άνεση, μειώνουμε δαπάνες για κλιματισμό, εκπέμπονται λιγότερα αέρια θερμοκηπίου. Η μείωση κόστους του κλιματισμού φθάνει το 40%!.

Τα σύγχρονα ψυχρά χρώματα βασίζονται στην νανοτεχνολογία. Εκατομμύρια κενά σφαιρίδια υάλου μετατρέπουν υδατικά ή ακρυλικά χρώματα σε θερμομονωτικά ανακλώντας κυρίως την προσπίπτουσα θερμική ακτινοβολία, αλλά μειώνοντας συγχρόνως και την μεταφορά της θερμότητας μέσα από τις διάφορες επιφάνειες.

ΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ – ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ
thermoanaklastika2.jpg, 51kB
Αντανακλούν το 85% της θερμότητας, που προσπίπτει στην επιφάνεια. Μειώνουν 2-4°C την εσωτερική θερμοκρασία συμβάλλοντας έτσι στην μείωση δαπανών για κλιματισμό και την θερμική άνεση. Οι θερμοκρασίες στα δώματα μειώνονται, οι μετακινήσεις από συστολοδιαστολές ελαττώνονται και επιμηκύνεται ο χρόνος ζωής τους. Τα ανακλαστικά χρώματα λειτουργούν την περίοδο του καλοκαιριού και για τον χειμώνα πρέπει να συμπληρώνονται με επιπλέον θερμομονωτικά αγωγής.

Οι ανακλαστικές μεμβράνες κεραμοσκεπών λειτουργούν και σαν στεγανωτικές μεμβράνες και αυξάνουν την θερμομόνωση (μόνο καλοκαίρι) έως 40%, αφού ανακλούν το 97% της προσπίπτουσας θερμικής ακτινοβολίας στα υλικά της κεραμοσκεπής. Οι ανακλαστικές μεμβράνες λειτουργούν και σαν φράγματα ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη λειτουργία τους είναι η ύπαρξη κενού (να μην εφάπτονται τα δομικά στοιχεία).