ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

left_phone.png, 4.0kB Τηλ: 2351027772
left_fax.png, 3.6kB Fax: 2351027260
left_mobile.png, 3.4kB Κιν: 6972022281

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ


 

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

 
logo_penetron.jpg, 43kB logo_maris_polymers.jpg, 30kB logo_basf.jpg, 32kB logo_nanophos.jpg, 36kB logo_vimatec.jpg, 21kB logo_adrias.jpg, 28kB logo_knauf.jpg, 24kB logo_global.jpg, 30kB logo_ecopoint.jpg, 31kB logo_rigips.jpg, 34kB
 
kouponi.png, 21kB

Επικοινωνήστε μαζί μας και κερδίστε χρήματα

ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ

Οι εργασίες μας συνοδεύονται από γραπτές εγγυήσεις, όπου είναι απαραίτητο, όπως στεγανοποιήσεις ταρατσών, υπογείων κ.α. Ειδικά για τις στεγανοποιήσεις των ταρατσών, προτείνεται ένα-δύο έτη πριν την λήξη της εγγύησης, να γίνεται έλεγχος και συντήρηση με δυνατότητα επέκτασής της ανάλογα. Οι εγγυήσεις δεν μπορεί να υπερβαίνουν την πιστοποιημένη εγγύηση, που παρέχει ο κατασκευαστής για το προϊόν του.

ΟΔΗΓΙΑ Πανελληνίου Συνδέσμου Εταιριών Μόνωσης (Π.Σ.Ε.Μ.)

Παροχή εγγυήσεων προς τους πελάτες

eggyhseis1.jpg, 59kBΤα τελευταία χρόνια έχει παρουσιαστεί το φαινόμενο συνάδελφοι να δίνουν εγγυήσεις προς τους πελάτες τους πάνω από 20 έτη, με υλικά που αποκλείεται από την εμπειρία αλλά και από τις προδιαγραφές τους, να αντέξουν αυτό το χρονικό διάστημα. Μερικοί μάλιστα δίνουν εγγυήσεις στεγανότητας «εφ’ όρου ζωής»!

Επειδή όπως όλοι καταλαβαίνουμε η πρακτική αυτή δεν υιοθετείται για τη διασφάλιση του πελάτη αλλά ουσιαστικά για την με αθέμιτο τρόπο εξασφάλιση της ανάθεσης του έργου. Επειδή αυτός που δίνει την εγγύηση γνωρίζει την αλήθεια ενώ ο πελάτης του προφανώς όχι. Και επειδή η πρακτική αυτή δημιουργεί αθέμιτο ανταγωνισμό στους συνεπείς, ως προς την αλήθεια, συναδέλφους τους

Ως Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εταιρειών Μόνωσης αποδοκιμάζουμε αυτές τις ενέργειες και συστήνουμε σε όλα τα μέλη μας να κλιμακώνουν τις εγγυήσεις που δίνουν για τις εργασίες τους ανάλογα με την ποιότητα και την ποσότητα των υλικών που χρησιμοποιούν και σε καμία περίπτωση αυτές να μην υπερβαίνουν τα 15 έτη. Σε περίπτωση τοποθέτησης μίας στρώσης στεγανοποιητικού υλικού εκτεθειμένο στις καιρικές συνθήκες η εγγύηση δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 10 έτη ή τα 15 εφόσον καλυφθεί από στρώσεις που εξασφαλίζουν βατότητα (για τα δώματα) και 10 έτη για στεγανωτικές εργασίες στεγάνωσης υπογείων.

Για τη θερμομόνωση δε νοείται εγγύηση, καθώς η επιτυχία της ή μη εξασφαλίζεται από το πάχος και τη θερμική αγωγιμότητα του υλικού. Εγγύηση μπορεί να δοθεί μόνο ως προς την ποιότητα εφαρμογής των υλικών. Παράλληλα συστήνουμε σε όλους τους συναδέλφους που εφαρμόζουν υλικά να μη δίνουν εγγυήσεις που υπερβαίνουν την πιστοποιημένη εγγύηση που παρέχει ο κατασκευαστής για το προϊόν του.

eggyhseis2.jpg, 49kBΥπενθυμίζουμε προς όλους τους συναδέλφους, πως αυτό που σήμερα αθέμιτα τους εξασφαλίζει μια ανάθεση έργου, αύριο θα είναι γενικευμένη πρακτική που θα δημιουργήσει προβλήματα άλυτα τόσο νομικά όσο και αναξιοπιστίας όλου του κλάδου, με αποτέλεσμα στο μέλλον να χάνουμε πολύ περισσότερες δουλειές από αυτές που σήμερα πάμε να κερδίσουμε. Αντιλαμβάνεσθε ότι όλοι (μονωτές και μη) θα προσπαθούν να κάνουν μονώσεις δίνοντας εγγυήσεις γραπτές «εφ’ όρου ζωής», καταστρέφοντας τις επιχειρήσεις μας αλλά και κυρίως ενεργώντας σε βάρος των πελατών μας, προς τους οποίους έχουμε την υποχρέωση να είμαστε ειλικρινείς και συνεπείς.

Ο εξορθολογισμός της αγοράς, η ποιότητα των έργων, η βελτίωση της κοινωνίας και μέσω αυτής των επιχειρήσεών μας αλλά και των ζωών μας, σχετίζονται από τον τρόπο που ενεργούμε όλοι μας.

Ο ΠΣΕΜ είναι αποφασισμένος να δώσει ένα τέλος σ’ αυτό το σημείο και γι’ αυτό το λόγο σύνταξε και σας κοινοποιεί αυτή την επιστολή, την οποία προς διευκόλυνσή σας μπορείτε να επιδεικνύετε προς τους υποψήφιους πελάτες τους διαφωτίζοντάς τους ως προς την αλήθεια. Παράλληλα σκοπεύει να καταγγείλει για αθέμιτο ανταγωνισμό οποιαδήποτε εταιρεία ή άτομο δίνει εγγυήσεις «εφ’ όρου ζωής».

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΜΑΥΡΟΥΛΕΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΤΣΙΟΜΛΕΞΗ ΣΟΦΙA