ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

left_phone.png, 4.0kB Τηλ: 2351027772
left_fax.png, 3.6kB Fax: 2351027260
left_mobile.png, 3.4kB Κιν: 6972022281

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ


 

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

 
logo_penetron.jpg, 43kB logo_maris_polymers.jpg, 30kB logo_basf.jpg, 32kB logo_nanophos.jpg, 36kB logo_vimatec.jpg, 21kB logo_adrias.jpg, 28kB logo_knauf.jpg, 24kB logo_global.jpg, 30kB logo_ecopoint.jpg, 31kB logo_rigips.jpg, 34kB
 
kouponi.png, 21kB

Επικοινωνήστε μαζί μας και κερδίστε χρήματα

ΞΗΡΑ ΔΟΜΗΣΗ

kshra_domhsh.jpg, 48kBΞηρά δόμηση ή κατασκευές με γυψοσανίδες και τσιμεντοσανίδες είναι κατασκευές με  «συναρμολόγηση»  έτοιμων βιομηχανικών προϊόντων. Στην ξηρά δόμηση για την κατασκευή των δομικών στοιχείων δεν χρησιμοποιούνται δομικά υλικά, που  περιέχουν νερό, όπως σκυρόδεμα ή σοβάδες. Η ξηρά δόμηση είναι γενικά ταχύτερη και κυρίως οικονομικότερη από ένα ανάλογο δομικό έργο. Συγκριτικό πλεονέκτημα στη ξηρά δόμηση αποτελεί και η έλλειψη ενσήμων ΙΚΑ (απόφαση ΙΚΑ από το 2001). Με ξηρά δόμηση κατασκευάζονται συστήματα τοιχοποιών, οροφών και επενδύσεων εσωτερικών χώρων που πληρούν υψηλές απαιτήσεις θερμομόνωσης, ηχομόνωσης, υγρομόνωσης, προστασίας από ακτινοβολία, αντοχής σε κρούση, πυραντοχής αλλά και αντισεισμικότητας. Επίσης σημαντικότατη είναι και η δυνατότητα εύκολης και γρήγορης μετατροπής, ιδιαίτερα σημαντικό σε επαγγελματικούς χώρους.

Για την εσωτερική θερμομόνωση κτιρίων η ξηρά δόμηση είναι η πλέον ενδεδειγμένη λύση για παλαιές κατοικίες, όπου γρήγορα, καθαρά και με χαμηλό κόστος, μπορεί να βελτιωθεί καθοριστικά η θερμομονωτική αξία του κτιρίου. Η επένδυση των εξωτερικών τοίχων μπορεί να γίνει είτε με έτοιμα θερμομονωτικά πανέλα, που επικολλούνται με γυψόκολλα, είτε με την κατασκευή μεταλλικού σκελετού, όπου στερεώνεται το μονωτικό υλικό πετροβάμβακας και βιδώνεται η γυψοσανίδα. Επίσης με χρήση μεταλλικού σκελετού, μονωτικού υλικού πετροβάμβακα και γυψοσανίδας μπορεί να γίνει η εσωτερική θερμομόνωση καθώς και ηχομόνωση οροφών.

Η ξηρά δόμηση αποτελεί τον πιο συνηθισμένο τρόπο για την ακουστική διαμόρφωση χώρων.

Διαβάστε στους παρακάτω συνδέσμους για την ξηρά δόμηση από το περιοδικό ΚΤΙΡΙΟ για έργο μας στην Αθήνα-Φιλοθέη

ktirio.gr
e-builg.gr